Activitats

Lema del curs

Cada any, des de l’inici de l’entitat, proposem un Lema que marqui la direcció dels objectius . El programa d’activitats que l’entitat desenvolupa anualment està presidit pel lema que les aglutina, i pretén oferir un àmbit de reflexió per ajudar a la formació de les persones.

Enguany, tenint en compte la situació sanitària proposem aquest:

Lema del curs 2020-2021:

“Noves resiliències: superem les crisis”

És molt evident que la pandèmia marca una pauta en el comportament de les persones. També dels governs que volen assegurar que la pesta no es propagui més i es pugui superar l’esperança de vida. Pensem alhora que el covid-19 ens marca una manera nova de plantejament de la societat i de posicionament davant la vida: tenir a tocar tan a prop la mort ens marca el comportament personal i social.

Davant d’aquesta precarietat del moment actual ens cal fer-nos forts amb clau de resiliència: descobrint les possibilitats nostres per superar les dificultats.

Dintre de les problemàtiques que ens embarguen, tenim diversos factors i avantatges que en altres èpoques no en tenien. Els avenços tècnics, la informàtica i la telemàtica, a més d’altres tècniques ens faciliten albirar nous camins per vèncer aquelles dificultats.

Desplaçat dalt de tot