Els Concerts

Aprofitant la celebració de festes, aniversaris i altres motius, s’organitzen activitats musicals, ja que la música és per si mateixa, un bon estímul cultural que ajuda a la realització de la persona. Els concerts, sobretot, de música clàssica volen apropar la gent a aquest tipus de música, el qual generalment es considera minoritari.

També s’han ofert recitals a càrrec de diverses corals. Han participat diversos cantants d’òpera, acompanyats generalment al piano.
A cada audició musical es procura crear un ambient agradós, amb plantes, flors, catifes, … per tal que els espectadors frueixin tanmateix del marc que envolta el concert. El lliurament de guardons d’agraïment i de les flors, en acabar el concert, ajuda també a mantenir un clima càlid i emotiu. Posteriorment al concert es comparteix durant una estona, un lleuger refrigeri que afavoreix el trobament amistós de tots els participants.

S’està realitzant actualment un estudi per poder possibilitar nous concerts virtuals als quals els assistents puguin fruir de la música personalitzada.

No posts found!

Desplaçat dalt de tot